FAQ – ofte stillede spørgsmål om blespande

Sidder du inde med et spørgsmål til vores bleposer og refills til blespande, vil du kunne finde de fleste svar herunder. Skulle det ske at dit spørgsmål ikke er til at finde et svar på her, er du velkommen til at kontakte os på chat eller sende os en e-mail.

Hvorfor er det billigere?

Da vi har skåret fordyrende mellemled fra og sender refills til dig direkte fra fabrikken kan vi holde prisen lav – samtidig med at vi bevarer den høje kvalitet af vores bleposer og en hurtig levering fra vores danske fabrik.

Hvornår modtager jeg mine refills?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00 på en hverdag, sender vi samme dag. Pakken bliver sendt med GLS, som normalt leverer dagen efter. Ganske gratis til pakkeshop.

Refills til Sangenic blespand?

Sangenic blespand har et lille lilla håndtag, som du normalt drejer efter brug. Det samme har refills fra DEN LILLE PRUT. Med i pakken finder du et håndtag, som du nemt sætter på bleposerne og derefter på håndtaget på spanden. Sangenic bleposerne passer også i Nursery Essential spanden, det eneste du skal have er en adapter ring. Kontakt os for at få adapteren til din blespand tilsendt.

Refills til Angelcare blespand?

Her får du faktisk mere end du normalt betaler for. I en Angelcare blespand, er der ikke “Twist N’Seal system”. Det får du nu mulighed for med vores bleposer – drej altid poseholderen efter brug og du har automatisk en ekstra sikring mod lugtgener.

Refills til InkoBaby blespand?

Bleposerne passer helt perfekt – husk at dreje poseholderen efter brug for en lugtfri oplevelse.

Er der parfume eller skadelige stoffer i bleposerne?

Nej! Poserne er 100% parfumefri og indeholder ikke allergifremkaldende stoffer. Bleposerne er behandlet med et antibakterielt materiale der fjerner lugt og bekæmper bakterier. Bleposerne lugter neutralt og er 100% uskadelige for dig og dit barn.

Refills til Tomee Tippee Simplee blespand (BabySam)?

Vi har også refills der passer til Tomee Tippee Simplee spanden. Når du handler i BabySam får du en blespand med gratis. I denne blespand har du Twist N’Seal system der forsegler de brugte bleer ekstra godt og du undgår herved lugtgener. Med de originale bleposer har du ikke den mulighed. Det har du med vores bleposer.

Hvor lange er bleposerne?

Bleposerne har samme længde, som de originale bleposer.

Sangenic Tec ble-refillen er 15 meter og Angelcare/Simplee ble-refillen er 6,5 meter lang.

Hvor mange bleer kan der være i bleposerne?

Det gennemsnitlige forbrug af bleposer afhænger selvfølgelig af typen af blespand, blestørrelse samt om barnet går i vuggestue dvs. tilbringer mere tid uden for hjemmet.

Hvor mange bleer kan der så være i en blepose?

  • Sangenic Tec: op til 80 bleer/refill (blestørrelse 3, 5-9 kg)
  • Angelcare: op til 180 bleer/refill (blestørrelse 1, 2-5 kg)
  • Simplee: op til 180 bleer/refill (blestørrelse 1, 2-5 kg)

Hvor mange bleer kan en blespand indholde?

Hvor mange bleer kan der være i en blespand inden blespanden skal tømmes? Dette afhænger selvfølgelig af typen af blespand og blestørrelse.

  • Sangenic Tec: op til 28 bleer/spand (blestørrelse 3, 5-9 kg)
  • Angelcare Comfort: op til 46 bleer/spand (blestørrelse 2, 3-6 kg)
  • Angelcare Deluxe: op til 28 bleer/spand (blestørrelse 2, 3-6 kg)
  • Simplee: op til 18 bleer/spand (blestørrelse 1, 2-5 kg)

Bemærk: Refillen/kassetten skal ikke nødvendigvis skiftes blot fordi blespanden skal tømmes.

Hvad er Twist N´Seal systemet?

Twist N’Seal systemet forsegler de brugte bleer ekstra godt. Dette gøres ved at dreje refillen rundt en enkelt gang hver gang du har lagt en ble i blespanden. Hvis du undlader at dreje den én gang rundt kan der opstå lugtgener i blespanden, i og med du så åbner lige op til en “gammel” ble. Det kan skabe unødvendige lugtgener, som kan sætte sig i rummet, blespanden og omgivelserne.

Twist N’Seal systemet forebygger dette. Alle bleposer fra Denlilleprut har Twist N’Seal – uanset om din blespand er bygget til det eller ej.

Passer jeres bleposer til alle blespande?

Vi har refills der passer til Sangenic Tec, Nursery Essentials, Tomee Tipee Simplee (fås gratis i BabySam), Angelcare og Inkobaby blespande.

Dette er de mest almindelige og effektive blespande på markedet. Vi holder os hele tiden opdateret på udviklingen i markedet og vil i takt med at der udvikles nye blespande udvide vores sortiment af bleposer.

Hvor mange bleer kan en blespand indholde?

Gå videre til betalingen, luk betalings vinduet (pop Up) og klik på annuler ordre. Nu vil dine varer være slettet og du kan lægge nye varer i din kurv.

Vi beklager den måde hvorpå bleposerne skal fjernes fra kurven, men vi arbejder på at lave en nemmere løsning for dig hurtigst muligt.

Har jeg mulighed for at returnere ubrugte refills?

Du kan naturligvis altid returnere de bleposer, du ikke har brugt i uåbnet emballage. Inden du sender retur, skal du kontakte vores kundeservice. Send en email til info@denlilleprut.dk og husk at oplyse navn, ordrenummer og din bankkonto. Uden disse oplysninger kan vi ikke lave en retur.

Når vi har modtaget dine ubrugte refills retur på vores lager, refunderes beløbet til din bankkonto.

Der opstår ofte spørgsmål om bleposer og blespande

Når først du tager din nye blespand i brug eller hvis du går i overvejelsesfasen af hvilken blespand du skal vælge, vil der uundgåeligt opstå spørgsmål. I takt med at der bliver udviklet nye blespande med tilhørende nye funktioner er der igen nye spørgsmål der skal stilles. Hvis du sidder og undrer dig over noget du ikke kan finde svar på, så skal du endelig kontakte os. Vi bliver ofte spurgt om valg af blespand; hvilken er bedre, hvilken er bedst mod lugt, hvilken er nemmest. Du kan gå på opdagelse i vores artikler og guides her – der har vi skrevet om en variation af emner.

Har du erfaringer eller tips du vil dele?

Ofte er det jer brugere der sidder med den bedste erfaring og hverdagsoplevelser med blespanden. Hvis du sidder inde med noget du synes vi skal tage op eller skrive om, så tøv endelige ikke med at dele det med os. Vi sætter stor pris på at I vil dele jeres viden med os.
Hvis du har noget du vil dele så send en mail til os på info@denlilleprut.dk

0