Vi har Bleposer til Angelcare, Sangenic og Inkobaby. Billige ble poser fra Dansk fabrik. Refills til Angelcare og Sangenic

Vi har Angelcare bleposer, Sangenic bleposer og bleposer til Inkobaby.

Hos Den Lille Prut sælger vi bleposer af høj kvalitet til en billig pris. Bleposerne er lugtfri, parfumefri og fri for allergifremkaldende stoffer så du kan være helt tryg ved at håndtere dem – også omkring dit barn.
Alle bleposerne har en antibakteriel overflade der sørger for at bakterier ikke udvikler sig i din blespand. Den antibakterielle overflade er med til at sikre at lugt ikke spreder sig yderligere eller siver ud gennem bleposen.

Bleposerne har samme længde som de originale refills og passer til forskellige spande. Vi udvikler løbende nye bleposer og du vil i vores butik kunne finde blandt andet Tommee Tippee Simplee bleposer, Sangenic tec bleposer, Sangenic Nursery bleposer, Angelcare bleposer og Inkobaby bleposer.

Alle vores bleposer har et patenteret Twist and Seal system, som de originale refills ikke tilbyder. Det betyder, at ved et simpelt drej bliver hver enkelt ble forseglet og lugtgenerne bliver mindre.

ALL PRODUCTS

Viser alle 3 resultater