FAQ – ofte stillede spørgsmål

Vi får jævnligt spørgsmål fra kunder og andre, som ønsker at handle billige refills til blespanden. Ofte er det de samme spørgsmål, der går igen. De hyppigste spørgsmål om bleposer og refills til blespande har vi samlet svarene på herunder.

Hvorfor er det billigere?

DEN LILLE PRUT sælger refills til dig direkte fra fabrikken. Det betyder ingen fordyrende mellemled og billigere refills til dig.

Hvornår modtager jeg mine refills?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00 på en hverdag, sender vi samme dag. Pakken bliver sendt med GLS, som normalt leverer dagen efter. Ganske gratis til pakkeshop.

Refills til Sangenic blespand?

Sangenic blespand har et lille lilla håndtag, som du normalt drejer efter brug. Det samme har  refills fra DEN LILLE PRUT. Med i pakken finder du et håndtag, som du nemt sætter på poserne og derefter på håndtaget på spanden. Sangenic poserne passer også i Nusery Essential spanden, det eneste du skal have er en adapter ring. Kontakt os for at få adapteren tilsendt.

Refills til Angelcare blespand?

Her får du faktisk mere end du normalt betaler for. I en Angelcare blespand, er der ingen “Twist and seal system”. Det får du nu – drej altid poseholderen efter brug, og du har nu en ekstra sikring mod lugt.

Refills til InkoBaby blespand?

Poserne passer helt perfekt – Husk at dreje poseholderen efter brug for en lugtfri oplevelse.

Er der parfume i poserne?

Nej! Poserne er 100% parfumefri. Poserne er belagt med et antibakteriel stof, der fjerner lugt og dræber bakterierne.

Det er ikke noget du kan lugte, og det er 100% sikkert for dig og dit barn.

Refills til Tomee Tippee Simplee blespand (BabySam)?

Vi har også refills der passer i Tomee Tippee Simplee spanden. Det er spanden man får gratis i BabySam. Her har du mulighed for at dreje refillen efter brug. Dette Twist N´Seal system forsegler de brugte bleer ekstra godt og du undgår således lugtgener. Den mulighed har du ikke med de originale bleposer.

Hvor lange er bleposerne?

Bleposerne har samme længde, som de originale bleposer.

Sangenic Tec blerefillen er 15 m og Angelcare/Simplee blerefillen er 6,5 m lang.

Hvor mange bleer kan der være i bleposerne?

Det gennemsnitlige forbrug af bleposer afhænger selvfølgelig af typen af blespand, Blestørrelse samt om barnet går i vuggestue.

Hvor mange bleer kan, der så være i en blepose?

  • Sangenic Tec: op til 80 bleer/refill (blestørrelse 3, 5-9 kg)
  • Angelcare: op til 180 bleer/refill (blestørrelse 1, 2-5 kg)
  • Simplee: op til 180 bleer/refill (blestørrelse 1, 2-5 kg)
Hvor mange bleer kan en blespand indholde?

Hvor mange bleer kan, der være i en blespand inden blespanden skal tømmes? Dette afhænger selvfølgelig af typen af blespand og blestørrelse.

  • Sangenic Tec: op til 28 bleer/spand (blestørrelse 3, 5-9 kg)
  • Angelcare Comfort: op til 46 bleer/spand (blestørrelse 2, 3-6 kg)
  • Angelcare Deluxe: op til 28 bleer/spand (blestørrelse 2, 3-6 kg)
  • Simplee: op til 18 bleer/spand (blestørrelse 1, 2-5 kg)

Bemærk: At fordi blespanden skal tømmes skal refillen/kassetten med bleposer ikke nødvendigvis skiftes.

Hvad er Twist N´Seal systemet?

Twist N’Seal systemet forsegler de brugte bleer ekstra godt. Dette gøres ved at dreje refillen rundt en enkelt gang, når du har lagt en ble i blespanden. Gøres dette ikke – kan der komme lugt ud af blespanden hver gang en brugt ble puttes i blespanden fordi du jo åbner direkte ned til “gamle” bleer. Dette kan skabe unødvendige lugtgener, som kan sætte sig i gardiner, blespanden og meget andet.

Twist N’Seal systemet forebygger dette! Alle bleposer fra Denlilleprut har Twist N’Seal – uanset om din blespand har det originalt eller ej.

Passer jeres bleposer til alle blespande?

Vi har refills der passer til Sangenic Tec, Nursery Essentials, Tomee Tipee Simplee (fås gratis i BabySam), Angelcare og Inkobaby blespande.

Hvordan sletter jeg varer i indkøbskurven?

Gå videre til betalingen, luk betalingsvinduet (pop Up) og klik på annuller ordre. Nu er varerne slettet og du kan lægge nye varer i din kurv.

0