Om Denlilleprut.dk

HVEM ER VI?

DEN LILLE PRUT er et dansk privatejet firma. Bleposer og dyre refills til din blespand kan nemt løbe op og ende med at blive en dyr affære – netop det vil vi gerne gøre op med. Vi tror på, at det kan gøres bedre, billigere og at mange børnefamilier efterspørger billige bleposer.

Vi har udviklet et alternativ som passer til de fleste blespande, så du ikke skal række dybt i lommen for at kunne betale de originale og dyre refills.
Vi går op i at vores bleposer opfylder alle forudsætninger man har som ny forældre – det væres sig på pris, kvalitet og hygiejne plan. Derfor er vores bleposer produceret af høj kvalitet på fabrik i Danmark. Bleposerne har en antibakteriel coating der støtter op om renlighed ved bleskift og gør det nemt at skaffe sig af med de beskidte bleer på en hygiejnisk og sikker facon. Bleposerne er 100% harmløse for dit barn og dig.

Vi sender bleposerne til dig direkte fra fabrikken, helt kvit og frit, så prisen kan holdes i bund.

KONTAKT OS ENDELIG

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp – send os en mail på info@denlilleprut.dk – Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt!

Kærlig hilsen
DEN LILLE PRUT

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

På vores facebookside kan du deltage i konkurrencer og lodtrækninger. Tilmeld dig de forskellige konkurrencer og lodtrækninger derinde – gå ind og giv os et like eller følg os, så vil du løbende modtage opdateringer.

Vi opdaterer løbende siden med nyheder og billeder. Du er velkommen til at smide os en hilsen derinde, vi elsker at høre fra jer eller hvad I synes om vores produkter.

Du kan finde os på https://www.facebook.com/denlilleprut.dk/”>Facebook – denlilleprut.dk

På vores youtube kanal kan du finde forskellige tests.

FIND OS HER

0